20aug, 20 20 augustus 2020Electric cars

Het is helemaal niet zo moeilijk om je hart te verliezen aan een dikke elektrische auto, een EQC, i-Pace of Taycan. Maar als je daarvoor het budget niet hebt, wordt het moeilijker. Dan kies je uit een heleboel rationele en een paar niet-rationele voertuigen. Recent reden wij prima gebruiksauto’s als de nieuwe Zoe, de Opel Corsa e, de Kia e-Soul, verschillende Hyundai’s en nog andere modellen in de prijscategorie van zo’n 35 tot 50 K. Prima maar niet zo opwindend. Vervolgens heb je de auto’s met minder actieradius maar met meer karakter, zoals de Mazda MX-30, de DS3 Crossback etense en de Mini electric.

Nu is er deze Honda e. Ogenschijnlijk prijzig, de ‘hebben’ versie kost bijna 40 K. Niet zo veel actieradius, tussen de 160 en 200 km. Maar elke euro waard! Hij oogt goed, is mooi gebouwd, stuurt als een kart, veert goed genoeg en heeft een fabuleuze uitrusting waarmee elk ander merk in de schaduw wordt gezet. Binnenkort meer, in Persoonlijk magazine van J&T Autolease, op www.dagelijksauto.nl en uiteraard hier op www.evcoop.nl.

Ga er zelf mee rijden en krijg te kampen met de ‘Qual der Wahl’. Hopelijk zijn de Honda-dealers in staat om mensen-met-hoge-eisen te bedienen en er voldoende van te verkopen. Wat een leuke auto!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands