21dec, 19 21 december 2019Electric cars

Het actieve E-Mission in Otterlo van Wouter van Veen  en Sebastiaan Winter is benoemd tot Nederlands distributeur van het bedrijf eClassics uit de omgeving van Stuttgart. eClassics werkt zeer intensief samen met Volkswagen en bouwt sinds dit najaar de eKäfer, op het oog een erg mooi afgewerkte Kever Cabrio maar bovendien voorzien van een heel nieuw onderstel en de aandrijving van de e-Up.


Je kunt een compleet rollend onderstel bestellen en daarop je eigen auto bouwen, je kunt eClassics vragen om jouw oude Kever helemaal om te bouwen of je bestelt een eKäfer met kleur en interieur naar wens. Dat kost wat maar dan heb je ook wat. Namelijk een auto die beter is gebouwd dan destijds, die snel en stil is, een forse actieradius heeft en waarmee je bij de Fastneds van deze wereld in een mum van tijd je batterij weer vult. Op de auto wordt bovendien een zeer solide garantie gegeven.

 

eClassics werkt samen met Volkswagen aan meer modellen, denk aan een VW bus (Bulli) en aan sportieve modellen. Ook de ID.3-technologie is daarbij beschikbaar. Ze hebben een pop-up store in het Oostenrijkse Kitzbühel (tot 15 april 2020) waar je de auto’s kunt zien en rijden (lekker open in de sneeuw!) en op de Techno-Classica in Essen in maart 2020 verwachten ze meer nieuws te tonen.

Maar uiteraard staat er al spoedig ook een eKäfer in Otterlo en daarna bij de partnerbedrijven waarmee E-Mission in 2020 uitbreidt. Wellicht gaan ze ook, net als in Duitsland, verhuurd worden. Leuke aanwinst bij een fors aan de weg timmerend EV Coöperatie-lid!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands