07jan, 20 7 januari 2020Electric cars

De AutoRAI verdwenen, het grote EVenement op het circuit van Zandvoort uitgesteld naar het najaar. Maar geen verdriet, stuur wat kilometers naar het zuiden (of neem de trein!) en in Brussel kun je van 10 tot en met 19 januari het Autosalon van Brussel bezoeken, een 100.000 2 grote verkoopshow waar zo ongeveer alle merken aanwezig zijn. Meer gerichte informatie vind je op https://www.autosalon.be/nl/.

Het leuke van deze autotentoonstelling ‘om de hoek’ is dat hij redelijk compact is, dat er ontzettend veel te zien is en dat er hier geen afstandelijke mensen van importeurs en fabrikanten lopen, maar enthousiaste mannen en vrouwen die graag verkopen en deals willen maken. Het is bovendien dè gelegenheid om dichtbij alle al bekende en dit jaar nog te verwachten elektrische modellen (volledig elektrisch en plug-in hybride) te zien en met elkaar te vergelijken. Ja, je wordt wat narrig van de soms enorme prijsverschillen tussen ons land en België, maar daar is helaas niets aan te doen.

‘Brussel’ is zelfs goed voor enkele Europese premières, zoals van de Peugeot 2008 en e-2008 SUV. Die zie je daar eerder dan hier in de showroom, en dat geldt voor veel meer modellen. Dus wie niet de komende jaren al vastligt omdat er nog net voor het eind van het jaar een Tesla Model 3 is ingereden heeft daar in Brussel de grootst denkbare keus. Mooie stad, dus ook voor niet autoliefhebbers waard om mee te reizen. Veel plezier.

En wil je alvast meer weten over elektrische auto’s in België, kijk dan bij onze vrienden www.egear.be die prima overzichten hebben van wat er nieuw en interessant is.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands