25mei, 20 25 mei 2020Electric cars

Ons lid Maarten Pompen heeft mooi nieuws.

Van 29 tot en met 31 oktober 2021 komt Fully Charged – hét nummer 1 YouTube kanaal van de wereld over schone energie en elektrische auto’s – naar Amsterdam met het event Fully Charged LIVE Europe. De lancering in Europa is ontstaan door grote interesse in het YouTube kanaal dat werd gelanceerd door schrijver, presentator en acteur Robert Llewellyn, en nu maandelijks meer dan 2,2 miljoen kijkers heeft.

Fully Charged is ontstaan vanuit de vraag: ‘Is het mogelijk voor de mensheid om zonder fossiele brandstoffen te leven, werken en reizen?’ Op het YouTube-kanaal en de live events worden kijkers en bezoekers geïnspireerd en gemotiveerd om mee te denken en mee te werken aan de energietransitie van fossiel naar duurzaam. Daarnaast wordt er veel informatie gedeeld over de mogelijkheden om een groot gedeelte van de huidige energiebehoefte uit ‘schone’ bronnen zoals zonne-, wind en energieopslag te halen.

Volgende halte: Europa
De eerste editie van Fully Charged Live vond in 2018 plaats op het Silverstone Circuit in Groot-Brittannië. Met 6.000 bezoekers, duizenden proefritten met elektrische auto’s en overvolle theaters overtrof het al Robert Llewellyn zijn verwachtingen. Ondertussen is het Verenigd Koninkrijk toen aan zijn derde editie en afgelopen voorjaar is Fully Charged Live America in Texas succesvol gelanceerd.
Vanuit de wens om wereldwijd Live Events te organiseren, is de stap naar Amsterdam een logische. Ruim 20% van de volgers van het kanaal komt uit Europa.

Open uitnodiging
Fully Charged Live nodigt bedrijven en organisaties met een duidelijk duurzaamheidsdoel uit om zich aan te sluiten bij dit evenement. De thuisbasis van de Fully Charged Live Europe is RAI Amsterdam. Maarten Pompen, organisator van Fully Charged LIVE Europe en de EV (Electric Vehicle) Experience op Circuit Zandvoort zal in samenwerking met Linda Verwer en Gertjan Roos van Buro 10 Events de organisatie verzorgen. Maarten Pompen: ‘Fully Charged LIVE Europe wordt meer dan een driedaagse show in Amsterdam, het is een beweging die mensen en organisaties in staat stelt de energietransitie in onze samenleving duurzaam te versnellen.’

Maarten Pompen
Organiser Fully Charged LIVE Europe
Phone: + 31 6 153 152 97
web: www.fullycharged.show

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands