Premium gas station

Nulla facilisi. Suspendisse malesuada, diam ut mattis lacinia, nibh mi ultrices felis, ultricies commodo odio turpis non metus. Fusce pulvinar malesuada laoreet.

 • Regular Clean
  0.97
 • Clean Premium
  1.28
 • Diesel
  0.84
 • LPG
  0.56

Additional services of our gas station

Ook bij ons ga je de komende tijd steeds vaker de titel Electrified tegenkomen. Wij zijn namelijk een samenwerking gestart met de organisatie achter Electrified, het bedrijf 402 Automotive dat al jaren de mooiste auto-evenementen organiseert. Electrified wordt een zeer actueel EV-platform met nieuws, tests etc. Zie www.elecrified.online). Er komt een Electrified Rally (zie www.electrifiedrally.nl) met de eerste rit op 15 mei (wij doen uiteraard mee en doen verslag!) en op 3/4 juli wordt in het Autotron Rosmalen het eerste Electrified evenement georganiseerd, een beurs met gebruikte en nieuwe EV's, showcars, tuning, nieuwe auto's en elektrische tweewielers, enzovoorts.Dat wordt voor elke autoliefhebber een evenement om niet te missen. Want niet alleen zie je er alle auto's van de toekomst, er staan ook talloze bedrijven die van elke EV iets heel bijzonders en persoonlijks kunnen maken. En dan worden ook huis, tuin en keukenauto's ineens woest aantrekkelijk. Op deze plek lees je de komende tijd meer over de activiteiten rond Electrified. So stay tuned!

Read more

Wij zijn al een aantal jaren lid van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), in 2015 begonnen als een clubje van enthousiaste mensen voor elektrische auto’s en inmiddels DE organisatie en autoriteit op dit gebied.Je kunt via de website www.evrijders.nl gratis lid worden, maar beter is een Premium Lidmaatschap. Dat kost je slechts € 35,- per jaar en dan steun je niet alleen de professionalisering van de Vereniging, je hebt ook gratis toegang tot alle VER-bijeenkomsten (inclusief de normaliter betaalde ‘EV-rijden voor ‘dummies’ avonden) en onbeperkt toegang tot de bibliotheek van de EV-helpdesk. Wij doen hier een oproep om ook Premiumlid te worden!

Read more

'Elektrisch rijden wordt een gewoonte' EV Coöperatie wil duurzame mobiliteit “Je kunt geen krant openslaan of website bekijken of het gaat over duurzame mobiliteit oftewel schoon rijden.” Met die wetenschap begon Jan Rooderkerk de EV Coöperatie; een organisatie die ook.....lees hier verder: https://marcojansenmedia.nl/harderwijk-magazine/elektrisch-rijden-wordt-een-gewoonte/?fbclid=IwAR3eK6S6fj3di1say1hqr8ahqW_5id4XVcuAy9n5UTIzveCBktyslhogd

Read more

‘Onze’ Maarten Hachmang schreef voor zijn blogspot ‘goedkoper rijden’ het bijgaande artikel dat een nog groter publiek verdient. Dus voila. Snel al even meer lezen op zijn blogspot? Hier is de link: https://goedkoperrijden.blogspot.com/2020/12/aantal-snellaad-locaties-in-2020.html Aantal snellaad-locaties in 2020 aanzienlijk gegroeid, aantal HPC locaties verdubbeld. Hoeveel snellaad-locaties staan er in Nederland als we aan 2021 beginnen? En bij hoeveel van deze locaties kan je ook ‘High-Power’ , ‘Ultra Fast’ of ‘Hyper’ laden? Lees snel verder!

Read more

In 2012 waren wij betrokken bij de productie van de Keuzegids Elektrisch Rijden, het eerste boek met uitgebreide informatie over elektrisch rijden. Op de voorpagina figureerde een prachtige Fisker Karma, die weliswaar werd aangedreven door elektromotoren maar die ook een benzinemotor aan boord had die als generator fungeerde. Hoe anders is het nu, met volledig elektrisch aangedreven modellen met zomaar 1000 pk, een actieradius van 500/600 km en een acceleratie van 0-100 km/u binnen goed 2 seconden. Dat zijn  Formule 1 prestaties en toch kun je met zo'n auto ook gewoon boodschappen doen. Over vooruitgang gesproken. Bizar eigenlijk dat het tot 2020 moest duren voordat er een nieuwe keuzegids kwam, met 49 volledig elektrische auto's beschreven en informatie over alles wat je maar weten  wilt rond elektrisch rijden. Het is gemaakt door Jasper Engel en Joeri van Dam, wordt uitgegeven door het bedrijf van de eerste, Oxcart en daar is het ook te bestellen, via https://www.oxcart.nl/elektrisch-autojaarboek-2021

Read more

Samen met de Harderwijkse energiecoöperatie Endura zouden wij op zaterdag 10 oktober een Duurzame Mobiliteitmarkt organiseren waar inwoners van Harderwijk  kennis konden maken met veel elektrische auto's, speed pedelecs en andere vervoermiddelen. Deze eerste Duurzame Mobiliteitmarkt zou  in het kader van de lokale Week van de Duurzaamheid worden georganiseerd bij het California gebouw aan de Deventerweg 2a, van 10.00 - 16.00 uur. Inderdaad, zou. Want... verscherping van de anti-Corona maatregelen maakt de organisatie onmogelijk. Iedereen zou mondkapjes dragen, er waren anti-infectiezuilen geregeld om handen te reinigen en ontsmetten en het aantal deelnemers was al beperkt. Jammer, want we zouden ook de leukste en belangrijkste auto's voor proefritten beschikbaar hebben.

Read more

Get more benefits at our gas station. We care about your comfort and safety.

Donec ante dolor, sagittis vel magna sed, elementum laoreet velit. Fusce ac justo ligula. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque.

 • Free WiFi zone
  Free WiFi zone
 • Restaurant
  Restaurant
 • WC and shower
  WC and shower
 • Children's area
  Children's area
 • TV-hall
  TV-hall
 • Restroom
  Restroom

$260 millions

Daily saving money on fuel

Cras at elit metus. Nullam pharetra odio vel dignissim eleifend. Duis ex lorem, viverra nec scelerisque nec, eleifend at quam.

1300 electric cars

Sold every day in the world

Quisque semper condimentum auctor. Etiam vehicula euismod lectus. Praesent at massa tempor, fringilla felis id, tempor urna.

Only clean fuel, made

from quality raw materials

Pellentesque ac metus a turpis bibendum scelerisque. Pellentesque ac orci eget urna vestibulum consequat rutrum vitae purus.

Our clients and partners

.
.
.
.
.
.
Our mission:

Make the world cleaner, save natural resources, create comfort for people

2.400 public charging points in your smartphone app

Aliquam erat volutpat. Integer malesuada turpis id fringilla suscipit. Maecenas ultrices, orci vitae convallis mattis, quam nulla vehicula felis, eu cursus sem tellus eget elit. Proin lacinia gravida elit, et sollicitudin velit.

Recent articles and news

nl_NLNederlands