28jul, 20 28 juli 2020Electric cars

Ons lid LaadpasTop10 heeft een fraai en attractief partnerschap gesloten met de organisatie &Charge. Goed bezig! Ook wij Nederlanders kunnen hierdoor nu tijdens het winkelen ‘kilometers’ sparen. Vergeet Airmiles, begin met kilometers! Je krijgt ze gratis bij het bestellen van een pizza via Thuisbezorgd of door iets te kopen bij Media Markt of Ikea. Als je een overnachting via Booking.com boekt, of een elektrische auto huurt bij Sixt, ontvang je zomaar 50 tot 100 elektrische kilometers cadeau. Deze gespaarde kilometers kunnen onder andere worden verzilverd via diverse deelnemende laadpassen voor je elektrische (huur)auto, die in heel Europa te gebruiken zijn.

Zo kan je bijvoorbeeld sparen voor een vakantiereis naar Spanje of om helemaal gratis met een vriend(in) naar Rome te reizen en weer terug. De auto zelf kan je ook huren met deze kilometers. Je hoeft er dus niet eens een elektrische auto voor te bezitten.

Bekend
Loyaliteitsplatform &Charge is onder elektrisch rijdend Duitsland al behoorlijk bekend. Je kunt je kilometers daar zelfs al bij supermarkten sparen. &Charge gaat nu ook de Nederlandse markt veroveren en dat doen ze met hulp van evXperts, de oprichters van Nederlands’ grootste laadpassen site; LaadpasTop10.nl.

evXperts’ mede-oprichter Maarten Hachmang: “Wij vinden het leuk om elektrisch rijden aantrekkelijker te maken door innovatieve dingen voor de EV-rijders te introduceren. &Charge zocht een Nederlandse partner met goede connecties in de elektrische mobiliteit en laadpassector. Wij ontvangen maandelijks tienduizenden bezoekers op onze site LaadpasTop10.nl, en zijn daarmee gegroeid tot een bekende Nederlandse speler.”
Eugen Letkemann, oprichter en CEO van &Charge: “Met LaadpasTop10 hebben we een samenwerking kunnen realiseren met het grootste Nederlandse vergelijkingsportal voor laadpassen en e-mobility service providers. We zijn dan ook zeer verheugd om samen te werken aan de verdere uitbouw van de elektrische mobiliteit. We delen dezelfde visie en stellen de klant en zijn behoeften centraal”.

Groene kilometers sparen
Beide startups delen dezelfde doelen en kernwaarden en streven beide naar 100% groene mobiliteit. Er is direct een integratie tussen beide sites gerealiseerd. Zo kan men bij het bestellen van een laadpas kilometers cadeau krijgen en kan men bij LaadpasTop10 ook het &Charge-saldo raadplegen. Bovendien kan de bezoeker eenvoudig de laadpassen vinden waar al die kilometers kunnen worden verzilverd. Hachmang: “Steeds meer Nederlandse retailers en laadpasaanbieders sluiten zich aan, dat is goed nieuws voor de Nederlandse EV-rijder. Elektrisch rijden wordt hierdoor steeds aantrekkelijker. Het zou toch heerlijk zijn als je straks bij de supermarkt groene kilometers voor je e-autovakantie bij elkaar kunt sparen in plaats van te sparen voor korting op vliegtickets?”

Bedrijven en organisaties die kilometers cadeau willen geven aan hun relaties, klanten of medewerkers kunnen bij LaadpasTop10 terecht voor verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan vouchers van 500 km in het kerstgeschenk of een cadeau van 2000 km bij het overstappen van een werknemer naar een elektrische auto. Ook de retail sector is van harte welkom om zich aan te sluiten en zo de bewust duurzame klant aan zich te binden door te kiezen voor een schoon loyaliteitsprogramma.

Download de &Charge app:
iOS: https://apps.apple.com/nl/app/charge/id1487636133
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andcharge
LaadpasTop10 website https://laadpastop10.nl
&Charge website https: www.and-charge.com

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands