22mrt, 22 22 maart 2022Electric cars

De afgelopen jaren namen Energiecoöperatie Endura en de EV Coöperatie U.A. het initiatief om voor Harderwijk e.o. een goed evenement rond elektrisch rijden te organiseren. Corona stak steeds een spaak tussen de wielen. Maar de ambitie is er nog steeds. Bovendien neemt door de hoge brandstofprijzen de vraag naar informatie over elektrisch rijden snel toe. Daarom organiseren wij alsnog zo’n dag, op zaterdag 14 mei 2022. Deze EV Testdag wordt gehouden op het splinternieuwe en zeer ruime Zonnepark Harderwijk (P8), aan de Vuurtorenweg langs de N302. Van daaruit kan een vaste route van ca 15 km worden gereden.

Geïnteresseerden kunnen aangeven hoe laat zij met welke auto’s graag kennis willen maken. Je schrijft dus tevoren in en de ritten worden zoveel mogelijk achter elkaar georganiseerd. Bij je bezoek dien je een geldig rijbewijs te tonen. De organisatie van dit deel doen we samen met Yvonne Nieuwpoort van Just4Future. Dat waarborgt een vlot verloop. Ook als je niet aan het rijden bent, is er trouwens genoeg te doen. Je kunt ook elektrische tweewielers proberen, meer horen over elektrische bedrijfswagens, over opladen en over deelmobiliteit en in onze tent korte presentaties over alle facetten van elektrisch rijden bijwonen.

Wij willen de nadruk leggen op betaalbare elektrische mobiliteit. Daarom kunnen er ook per dealer maximaal vijf gebruikte EV’s worden gepresenteerd.

Het programma op zaterdag 14 mei duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Het wordt een mooie dag op een unieke locatie. Wil je erbij betrokken zijn of meedoen, voel je dan vrij om te mailen naar jan@evcoop.nl . Oh, en het is gratis!

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands