18mrt, 20 18 maart 2020Electric cars

Natuurlijk, door het Covid-19 virus ligt nu alles stil en vraagt menigeen zich af hoe de toekomst eruit ziet, of er wel een toekomst is, etc. Maar we weten dat alles over gaat en dat over enige tijd het leven dat we normaal zijn gaan vinden weer op gang komt.

Wij schatten zo in dat er dat er dan meer mensen dan voorheen gaan nadenken over een vakantie naar een prettig oord met de auto. Ook met de elektrische auto. Dat kan ook, want door Europa reizen wordt steeds gemakkelijker.

Als EV Coöperatie U.A. willen wij ook dat actief stimuleren.
Wij hebben al aandacht besteed aan www.lowcarbontravels.nl dat als nieuw lid de komende dagen een eigen plek hier krijgt. Zij richten zich vooral op Italië.
Felix Hamer van www.electricfelix.com maakt EV travel guides voor heel Europa. Volg hem, ondersteun hem, daar heb je baat bij. Dat ondersteunen doen wij ook graag.
En dan is er nog www.elektrischeautovakanties.nl van Ben van Nieuwstadt & friends, een splinternieuwe site die voor iedereen die straks als alles weer wat normaler is lekker naar het buitenland wil. Zij maakten een interessante Infographic die wij hieronder graag delen. Op de ledenpagina vind je meer info over alle drie en wij gaan hen graag een beetje helpen om te groeien en meer bekendheid te krijgen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands