25nov, 19 25 november 2019Electric cars

 Als je deze site bezoekt, heb je belangstelling voor toekomstige mobiliteit. Als je daar iets mee wilt, kunnen wij je zeer goed verder helpen. Maar wil je alleen je kennis vergroten en ben je hier straks uitgelezen, dan hebben we een prima tip. Surf naar https://move.amsterdam/move-the-city/ en boek gratis tickets voor een bezoek. Move is van Pon, dat enkele jaren geleden het beroemde Citroën-gebouw aan het Stadionplein in Amsterdam kocht en daar een net geopende interactieve mobiliteit-experience in vestigde.

Ontdek hoe vervoersmiddelen er in de toekomst uitzien en vergroot je kennis over mobiliteit in en om de stad. Wat gaat het snelst? Hoe ga jij over twintig jaar de stad in? Prototypes en interactieve games verruimen je blik op mobiliteit. Want mobiliteit is meer dan auto’s en fietsen. Kom naar Move the City en maak kennis met de nieuwste inzichten en technieken. Move the City is zes dagen per week te zien (dinsdag t/m zondag), direct naast het Olympisch Stadion, van 10:00 tot 17:00 uur.

De Highlights
Alles wat je altijd al wilde weten over de zelfrijdende auto, de e-bike en auto’s op zonne-energie. Wist je dat de elektrische auto al 100 jaar bestaat? Hoe verplaatsen we ons in de stad van de toekomst? Hoe ziet een stad zonder verkeersborden eruit?

Adres
Move
Stadionplein 28
1076 CM, Amsterdam
020 7234 700

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands