Als EV Coöperatie ondersteunen en promoten wij de activiteiten van 80 edays, een rit met elektrische auto’s de hele wereld over, en  van de ook door hen georganiseerde Eco GrandPrix.

 

Ondanks alle Corona-misère wordt doorgewerkt aan de organisatie van de rit, die op 11 juli in Barcelona moet starten en daar op 1 november moet finishen. Waarom Barcelona? Omdat de initiatiefnemers in Spanje zitten. Maar inmiddels houdt zich een compleet Europees team met de activiteiten bezig. En heel mooi: binnen de autoindustrie ontstaat er snel meer waardering voor en komt er nu ook betrokkenheid.

In het kader van ‘Corona’ is nu het 80 edays Sunshine Project gestart. Ook daar besteden wij hier graag aandacht aan. De tekst is in het Engels, dat zal geen bezwaar zijn schatten wij zo in.

80 edays Sunshine project 🌞
Everything begins with the first. Let’s stand up and sing. Join the movement!
Let’s spread love and happiness all over the world now! 🌞 We are making this video to support everyone, confined at home or working for us and for Covid-19 patients. We charge the world with positive energy. 🌞
Be a part of it!

Go to the link below: #80edays Play the song >>> https://80edays.com/sunshine

Make a selfie singing this song at a green background or in the sun at an open window or at a terrace and upload it here:UPLOAD NOW
https://80edays.com/sunshine-upload

Thank you so much. 80 edays Sunshine Project.
(visit our page: www.80edays.com )
#racingforfuture #80edays #80edaysSunshineProject

nl_NLNederlands