Het is mooi wanneer je als coöperatie een andere coöperatie als lid kunt verwelkomen. En zeker als het zo’n grote is, als Abel Installatie met ruim 270 aangesloten leden. Dat zijn vooral algemene installatiebedrijven, maar aangestuurd vanuit Tilburg gaan er zich steeds meer richten op het vakkundig plaatsen en aansluiten van laadinfrastructuur.

Een  tweede nieuw lid, actief in zowel België als Nederland, is Electricea. Lees op de ledenpagina’s wat zij allemaal doen, dat is indrukwekkend.

Derde nieuw lid tenslotte is www.elektrischeautolease.nl, een website specifiek gericht op het leasen van elektrische auto’s en met de bedoeling om op dit specifieke gebied het grootste leaseportaal van ons land te worden.

Zo breiden wij als EV Coöperatie U.A.  ons ledental en de terreinen waarop wij bedrijven, organisaties en overheidsinstanties zeer goed kunnen adviseren en begeleiden op een interessante manier uit.

Lees op de pagina ‘Leden’ wat dit nieuwe drietal doet. Grote kans dat zij ook voor jou een prima rol kunnen spelen.
Het blijft hier ook niet bij, want binnenkort hopen wij een ervaren adviseur op het gebied van duurzame stadslogistiek te verwelkomen, en zo zit er nog meer nieuws in de pijplijn. Zoals bijvoorbeeld een gespecialiseerd verhuurder van elektrische auto’s. Stay tuned!

nl_NLNederlands