Het Coronavirus (Covid-19) heeft uiteraard, en helaas, ook gevolgen voor ons en voor onze promotie van schone mobiliteit. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Zolang het kan zijn wij gewoon aan het werk. Contacten met anderen beperken wij echter zoveel mogelijk. Dat is beter voor hen en beter voor ons. Natuurlijk houden wij ons ook aan de richtlijnen ten aanzien van handen wassen/desinfecteren. Die waren nog nooit zo schoon en de huid was nog nooit zo droog. Elk voordeel heeft z’n nadeel…

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, werken wij zoveel mogelijk vanuit huis en worden afspraken in principe telefonisch of digitaal gedaan.

Zijn afspraken echt nodig, dan vermijden wij fysiek contact (zoals handen schudden) en blijven we op gepaste afstand (minimaal anderhalve meter).

De auto’s waarin wij rijden worden frequent van binnen schoongemaakt en gedesinfecteerd. En de tijd die nu ineens overblijft benutten we zoveel mogelijk om ons optimaal voor te bereiden op straks, als er op allerlei gebieden een inhaalvraag zal ontstaan. Daar willen wij dan helemaal klaar voor zijn.

Intussen hopen wij zeer dat het virus voor jou geen al te grote gevolgen zal hebben, en voor ons evenmin. Want er is nog zoveel te doen!

 

nl_NLNederlands