Wij zijn,  dat past ook wel bij de coöperatieve gedachte, grote voorstanders van samenwerking en partnerships. Want daardoor kunnen we gezamenlijk een nog betere bijdrage leveren aan het creëren van een wereld met veel schonere lucht en met werkelijke betere toekomstkansen voor jongere generaties.

In dat kader zijn wij met Matthijs Nieuwenhuis en Aziz Bokazini van de website www.elektrischryden.nl een samenwerking aangegaan. Wij houden ons beide bezig met het bieden van goede, eerlijke voorlichting en met de EV Coöperatie voegen wij daar nog activiteiten aan toe, zoals de ontwikkeling van eigen producten en diensten. De komende weken, na alle Corona-stilstand, gaan we zien hoe dat elkaar kan gaan versterken. En… wie er dan wellicht ook nog  wil aansluiten. Want: samen sterker! Maar kijk alvast eens op hun website, die overigens ook genoemd staat op onze pagina EV Autonieuws: www.elektrischryden.nl, dus met een Griekse Y.

Meer horen over wat ze doen en willen?Luister dan hier naar een recente podcast: https://audiomack.com/song/delateavond/item-www-elektrisch-ryden-nl?t=38

nl_NLNederlands