Wij verzorgden een EV-presentatie op de vakbeurs Autoprof/AMT Live op 11 t/m 13 februari in Gorinchem
( https://www.autoprof-amtlive.nl ). Die beurs trok tussen de 10.000 en 12.000 bezoekers, vooral mensen werkzaam in de autowereld. De afkorting AMT staat overigens voor Auto Motor Techniek, hèt vakblad voor deze bezoekers. Op het EV-plein  toonden wij een keur aan fraaie elektrische voertuigen.

Veel belangstelling trokken de twee spectaculaire Zero motorfietsen én de unieke Johammer motor van dè specialist, Electric Motorbikes uit Helmond (https://electricmotorbikes.nl/)

Er stonden laadpalen van ons lid Justplugin uit Breukelen  die ook weer tot aanvragen voor zelfs snelladers leidden (www.justplugin.nl).

De toekomst van stadsdistributie werd gepresenteerd met een compacte Goupil G4 bestelwagen (bekend van o.a. de Picnic bezorgdienst) van Van Blitterswijk eco-mobiliteit (www.eco-mobiliteit.nl)

en wij toonden een drietal actuele elektrische auto’s, variërend van de charmante Fiat 500 E (www.500efiat.nl) via een MG ZS van Van Mossel MG (www.vanmossel.nl/mg) tot een spectaculaire Jaguar i-Pace van Broekhuis Jaguar Land Rover (www.broekhuis.nl/jaguar/utrecht). Veel belangstelling, geslaagde presentatie die ook onze naam onder de aandacht van veel mensen bracht. Op naar 2021!

 

nl_NLNederlands