In buurland België gaat de opkomst van elektrisch rijden nog niet zo snel als bij ons, maar pas op: het zal niet de eerste keer zijn dat wij door onze zuiderburen links of rechts werden ingehaald.

Ze hebben er in elk geval een aantal zeer informatieve websites en adviseurs. Zoals Guy Salens, die met name op tweewielergebied actief is en zich tot dè Benelux-specialist op dit terrein ontwikkelde. Wij zijn er trots op dat Guy lid is van de EV Coöperatie.

Nu sluit er een tweede Belgisch lid aan, www.egear.be van Didier de Kerpel. eGear.be is een onafhankelijk informatieplatform over elektrisch rijden en over de toekomst van mobiliteit. Je vindt er informatie over autoprijzen, subsidies, laadinfo, en meer. Alles uiteraard in België.

Extra interessant: als je dat wilt, kun je dagelijks via Whatsapp het laatste nieuws op het gebied van duurzame mobiliteit ontvangen. Clever, want niemand anders doet dat. Door dit soort details is www.egear.be een waardevolle aanvulling op de bedrijven die in Nederland al informatie over e-mobiliteit verspreiden. Wij zijn blij met deze aanwinst. Nu afwachten tot wanneer er in België, en elders, een zusterorganisatie van de EV Coöperatie komt. Check www.egear.be!

 

 

nl_NLNederlands