Samen met de Harderwijkse energiecoöperatie Endura zouden wij op zaterdag 10 oktober een Duurzame Mobiliteitmarkt organiseren waar inwoners van Harderwijk  kennis konden maken met veel elektrische auto’s, speed pedelecs en andere vervoermiddelen. Deze eerste Duurzame Mobiliteitmarkt zou  in het kader van de lokale Week van de Duurzaamheid worden georganiseerd bij het California gebouw aan de Deventerweg 2a, van 10.00 – 16.00 uur.

Inderdaad, zou. Want… verscherping van de anti-Corona maatregelen maakt de organisatie onmogelijk. Iedereen zou mondkapjes dragen, er waren anti-infectiezuilen geregeld om handen te reinigen en ontsmetten en het aantal deelnemers was al beperkt. Jammer, want we zouden ook de leukste en belangrijkste auto’s voor proefritten beschikbaar hebben.

Je moet er echter niet aan denken dat ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch mensen bij en door ons evenement ziek zouden worden. Dus besloten we met pijn in het hart om het evenement af te blazen en door te schuiven naar hopelijk betere tijden in het voorjaar van 2021.  Beter safe dan sorry, tot in 2021!

Impressie van een vergelijkbare dag die wij vorig jaar in de Gemeente Bronckhorst organiseerden

nl_NLNederlands