Wij zijn al een aantal jaren lid van de Vereniging Elektrische Rijders (VER), in 2015 begonnen als een clubje van enthousiaste mensen voor elektrische auto’s en inmiddels DE organisatie en autoriteit op dit gebied.
In deze Coronatijd is het natuurlijk onmogelijk om de gebruikelijke, altijd interessante leden-bijeenkomsten te organiseren, maar in ‘Den Haag’ zit de VER bepaald niet stil. Vooral voorzitter Koos Burgman en bestuurslid Maarten van Biezen zijn er kind aan huis, kennen iedereen die er van belang is en brengen er met succes de belangen van mensen met een elektrische auto en de bijbehorende organisaties onder de aandacht. De VER neemt deel aan diverse overleggen, wordt gevraagd om te adviseren en is onderdeel van een internationaal netwerk van EV-rijders.

Je kunt via de website www.evrijders.nl gratis lid worden, maar beter is een Premium Lidmaatschap. Dat kost je slechts € 35,- per jaar en dan steun je niet alleen de professionalisering van de Vereniging, je hebt ook gratis toegang tot alle VER-bijeenkomsten (inclusief de normaliter betaalde ‘EV-rijden voor ‘dummies’ avonden) en onbeperkt toegang tot de bibliotheek van de EV-helpdesk.

Uiteraard zijn wij Premium Lid en u vragen wij onomwonden om dat dus ook te worden. Want niet alleen is verdere professionalisering even zinvol als broodnodig, het succes van elektrische auto’s gaat er ongetwijfeld ook toe leiden dat de overheid begerig gaat kijken naar de mogelijkheden om daar geld uit te halen. Alleen al om die reden is het cruciaal dat er een organisatie met optimaal ingevoerde vrouwen en mannen is die pal staat voor uw en onze belangen, ook in financieel opzicht.

Overigens tekent de VER ook voor de interessante apps in de App store en bij Google Play die ongelooflijk veel informatie over alle aspecten van elektrisch rijden bieden. Je kunt ze ook downloaden via www.deev.app.
Daarnaast kun je als Premiumlid van de VER ook korting krijgen op het dito lid maatschap van www.laadpastop10.nl, lid van de EV Coöperatie en al even onmisbaar voor mensen die elektrisch rijden. Trouwens, als Premiumlid kun je ook de folders, info-kaarten etc op de foto aanvragen. Makkelijk als er weer eens iemand de laadpaal bezet houdt die je nu juist nodig hebet om verder te kunnen… Alleen dat is al een reden!
Dus help ook ons vooruit (ook wij hebben meer aan een sterkere VER) en maak die € 35,- voor het Premium lidmaatschap over naar de VER. Voor de goede zaak!

nl_NLNederlands