Mijn hart volgen … en doen wat ik het allerliefste doe. Als klein meisje ging ik iedere zaterdag aan mijn vaders hand mee naar dealerbedrijven. We bekeken de nieuwste modellen, we snoven uitlaagassen op en ik hielp monteurs door gereedschap aan te geven. Prachtige herinneringen. Is de liefde voor auto’s toen ontstaan, of is het een DNA-kwestie? Feit is dat ik al ruim 30 jaar dagelijks met auto’s bezig ben. Ook in mijn werkzame leven koos ik altijd heel bewust voor automotive.

Ik heb mijn passie voor auto’s en haar branche, én mijn jarenlange ervaring op het gebied Events & Public Relations binnen de automotive branche, vervolgens gecombineerd. Met Automotive Events doe ik waar ik goed in ben en waar ik heel erg gelukkig van word: evenementen organiseren voor organisaties binnen de mobiliteitsbranche. In nauwe samenwerking met professionals binnen mijn netwerk stel ik het meest ideale team voor uw organisatie samen, waardoor wij eenvoudig kunnen inspringen op de grootte van uw evenement.

Ruim 15 jaar heb ik zeer uiteenlopende evenementen mogen organiseren voor automotive-gerelateerde bedrijven. Vanuit de rol als Public Relations Cöordinator bij zowel Renault Nederland als Opel Nederland, ben ik uiteindelijk eindverantwoordelijk geworden voor alle evenementen van het merk Opel in Nederland. En nu kan ik dat ook voor uw organisatie doen.

Relatiedagen, perslaunches, autosport en sponsoring gerelateerde evenementen, modelintroducties, deelname aan beurzen. Als geen ander ken ik de diverse doelgroepen, weet ik die doelgroepen optimaal te beïnvloeden en te bedienen en de aandacht te trekken en vast te houden. I know what moves them…

Een sterke organisatie met oog voor details en liefde voor het product, levert het mooiste resultaat op. Graag neem ik u de organisatie van uw evenement uit handen. Mijn naam is Ike, aangenaam!

Automotive Events

Ike Wouda
Koepelweg 8
5263 AS VUGHT
T 06 23111195
ike@automotive-events.nl

nl_NLNederlands