Het is mooi wanneer je als coöperatie een andere coöperatie als lid kunt verwelkomen. En zeker als het zo’n grote is, met ruim 270 aangesloten leden. De in Tilburg gevestigde coöperatie Abel Installatie, voortgekomen uit het vroegere GasNed, is feitelijk een marketing- en inkooporganisatie voor de aangesloten leden. Dat zijn vooral algemene installatiebedrijven, maar aangestuurd vanuit Tilburg gaan er zich steeds meer richten op het vakkundig plaatsen en aansluiten van laadinfrastructuur. Zaken die het team vanuit Tilburg regelt voor de leden zijn onder andere:

Onze contactpersoon bij Abel Installatie, directeur Jaap Laureijs, is een enthousiast EV-rijder en overtuigd van de goede rol die ‘zijn leden’ kunnen spelen voor iedereen die elektrisch wil gaan rijden of dat wil stimuleren. Een aantal van de leden installeert inmiddels dagelijks wallboxes, laadpalen en soms zelfs hele parkeerterreinen met laadpunten. Kortom, een erg nuttig adres.

Wil je weten wat Abel doet op het gebied van e-mobility, dan lees je dat hier: https://abelinstallatie.nl/voordelen/e-mobility/. En zoek je een goede, ervaren installateur in de buurt, dan helpen ze je via https://abelinstallatie.nl/contact/ graag verder. Overigens heeft Abel ook een eigen app met een laadstationoverzicht, Abelev, te downloaden via o.a. de appstore.

Via www.abelinstallatie.nl

 

nl_NLNederlands