De Vlaming Guy Salens lanceerde 2,5 jaar geleden de Engelstalige ‘go-to’ website Electric Motorcycles News (EMN), een portaal website met een duidelijk overzicht van het huidige aanbod elektrische motorfietsen en scooters. Naast de website werd en wordt er ook een community opgebouwd via Facebook en Instagram en onlangs is het e-promocenter gelanceerd in de Automotive Campus te Helmond.

Guy: “Ik voel mij zo’n beetje een pionier en ben ik eigenlijk wel trots dat ik deze transitie naar elektrisch rijden zeer bewust kan meemaken. Iedereen weet ondertussen wel dat er elektrische auto’s bestaan maar van elektrische motorfietsen hebben veel mensen nog niet gehoord. Nochtans zoeken velen naar een nieuwe mobiliteitsoplossing. Ik ben ervan overtuigd dat tweewielers hier een oplossing kunnen bieden.”

Wij spraken vorig jaar al met Guy over samenwerking, omdat inderdaad elektrische tweewielers steeds interessanter worden en binnen de activiteiten van de EV Coöperatie passen. Mooi dus dat Guy nu lid is geworden en dat wij hiermee meteen ook een representant in België hebben. Wij gaan hem hopelijk vaak kunnen inschakelen en wij zullen geregeld aandacht aan zijn activiteiten besteden.

Website: https://electricmotorcycles.news

Sociale media:
Facebook: https://www.facebook.com/electricmotorcyclesnews/ Instagram: https://www.instagram.com/electricmotorcyclesnews/

nl_NLNederlands