Gerrit Jan Rath van Greenways elektrische scooters is een bijzonder mens. Hij wil alleen producten verkopen die zo goed van kwaliteit zijn dat je er als consument uitsluitend plezier en geen zorgen van hebt. Hij is daardoor de enige Europese importeur/leverancier van elektrische scooters, die overigens in China conform zijn eisenpakket worden gebouwd, met:

Verder stelt hij dat zijn op een Vespa geïnspireerde scooter altijd full options voor de deur wordt afgeleverd, tijdelijk voor € 3.795,- in plaats van € 4.495,-. Daarmee moet het ook nog eens de voordeligste elektrische scooter zijn. Overigens vermeldt hij er wel bij dat die actieprijs van toepassing is op voorrraad scooters.

En wat die garantie op de batterij betreft: anders dan bij veel scooters hebben de Greenways een Lithium Ion-batterij, gemonteerd in een solide RVS behuizing. Gaat onverhoopt na 5 jaar een accuset kapot, dan krijg je ALTIJD een nieuwe accuset voor de helft van de nieuwprijs! Is de accu binnen 5 jaar aan zijn maximum aantal cycli, dan krijg je de accu eveneens voor de helft van de nieuwprijs! Die accu’s worden overigens in Nederland gemaakt. Mooie zekerheden dus.

Op www.greenwayselektrischescooters.nl vind je alle informatie. Overigens is zojuist de eerste dealer voor ons land aangesteld, EVmobiel van EV Coöperatie-secretaris Christiaan ’t Jong in Zeewolde (www.evmobiel.nl) . Daar kunnen de scooters bekeken, gereden en gekocht worden. Financiering en leasing behoort ook tot de mogelijkheden. Ga daar kijken of bel voor meer info met Gerrit Jan Rath, gratis via 0800-4010400.

En even naar dit filmpje kijken, uiteraard:
https://www.youtube.com/watch?v=SWcgsz3bvtY

nl_NLNederlands