Ervaar Elektrisch organiseert experiences met 100% elektrische auto’s en heeft als doel om iedere autorijder (zowel zakelijk als privé) enthousiast te maken om elektrisch te rijden. Dé manier om dit te doen is om zelf achter het stuur plaats te nemen en te ervaren hoe comfortabel en spectaculair deze vorm van autorijden is. Hierdoor draagt Ervaar Elektrisch bij aan het elektrificeren van het wagenpark in Nederland in een Fun way, met als hoger doel om bij te dragen aan het verduurzamen van mobiliteit en schadelijke emissiegassen naar nul terug te brengen. Om die fun way extra kracht en beleving bij te zetten is een samenwerking met Circuit Zandvoort aangegaan en vinden de experiences op het circuit plaats.

Door mijn commerciële denkwijze en ervaring in de evenementenindustrie, ben ik in staat om experiences te organiseren die zeer aantrekkelijk zijn voor de bezoeker wat zich direct doorvertaalt in direct sales, leads en fans voor uw bedrijf. Hierdoor genereert u maximale output op uw investering en worden doelstellingen behaald en zelfs overtroffen. Met het juiste opgebouwde netwerk in de evenementen- en automotive industrie (negen jaar werkzaam geweest als Sales Manager voor RAI Amsterdam en verantwoordelijk voor diverse beurstitels waaronder AutoRAI, Fleet Expo, Taxi Expo, Horecava) ben ik in staat om dé perfecte experience neer te zetten die de bezoeker de juiste elektrische ervaring geeft die hij niet snel vergeet! Het leven is al serieus genoeg, dus plezier staat centraal bij onze experiences! www.ervaarelektrisch.nl

Ervaar Elektrisch biedt drie commerciële proposities aan voor importeurs / dealers / leasemaatschappijen op o.a. Circuit Zandvoort:

  • De Electric Experience – Driedaagse autoshow op Circuit Zandvoort voor de zakelijke en particuliere markt (vindt jaarlijks plaats)
  • Track Day – geheel eigen dag op Circuit Zandvoort waarbij eigen merkbeleving, gasten en gastronomie centraal staan (doorlopende mogelijkheden)
  • Electric Evening – geheel eigen avond op Circuit Zandvoort waarbij eigen merkbeleving, gasten en gastronomie centraal staan (doorlopende mogelijkheden)
  • Tailor made events; invulling van roadshows, events en experiences op maat.

Zie ook: https://evcoop.nl/ev-experience-op-zandvoort/

nl_NLNederlands