Gewaardeerd lid van de EV Coöperatie is al enige tijd Low Carbon Travels, dat fraaie autovakanties op o.a. Sicilië aanbiedt. Dan reis je schoon per trein daarheen en ter plekke staat er een elektrische auto voor je klaar. Het kan ook anders, namelijk met je eigen EV op vakantie naar het buitenland gaan. Dat wordt georganiseerd en begeleid door de nieuwe organisatie Elektrischeautovakanties, die eveneens lid van de EV Coöperatie werd!

Elektrische Autovakanties is ontstaan uit enthousiasme voor de mogelijkheid om je autovakantie elektrisch en dus schoon te beleven. Doel is om mensen te helpen bij het plannen, boeken en maken van een vakantie met een elektrische auto.

Nu steeds meer mensen in Nederland een elektrische auto bezitten, neemt de behoefte aan informatie over het goed afleggen van langere afstanden met een elektrische auto toe. We zijn daarom eind 2019 begonnen met het in kaart brengen van routes die veel afgelegd worden door Nederlanders die op vakantie gaan, zoals richting het favoriete vakantieland Frankrijk maar ook naar Noord-Italië en Duitsland. Vervolgens zijn we gaan bekijken wat de actieradius is van de diverse elektrische auto’s om relevante tips en adviezen te kunnen gaan geven op deze website. Alle content die wij maken is gebaseerd op kennis over het onderwerp ‘Op vakantie met een elektrische auto’. Wij doen ons uiterste best om steeds op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen om zo een compleet verhaal en een complete ervaring te bieden op ElektrischeAutovakanties.nl.

Linken naar andere websites
In enkele gevallen blijkt dat andere websites bijvoorbeeld een ruimere database aan informatie hebben, waardoor we een link hebben opgenomen naar deze websites binnen het desbetreffende onderwerp. De bedoeling is om onze bezoekers altijd een zo optimaal mogelijke website-ervaring te bieden.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina van de website. Wij wensen jullie veel rij- en reisplezier met je elektrische auto!

nl_NLNederlands