23nov, 20 23 november 2020Electric cars

Jasper Engel, o.a. gelouterd trainer op het gebied van elektrisch rijden en autojournalist Joeri van Dam hadden samen het goede idee om een jaarboek te maken over alle actuele elektrische auto’s en alle zaken die bij elektrisch rijden komen kijken c.q. een rol spelen, jaarboek EV2021. Hun idee was niet helemaal uniek, in 2012 verscheen al de Keuzegids Elektrisch Rijden van André van Woerkom en Auke Hoekstra. Daar waren wij destijds bij betrokken en dat gebeurde nu opnieuw, want in jaarboek EV2021 leest u een aantal tests die wij voor o.a. de EV Coöperatie schreven en publiceerden.

Het jaarboek EV2021 geeft je een compleet overzicht van alle elektrische auto’s en hun kenmerken. Het geeft antwoord waar je uit kunt kiezen, waar je op moet letten en nog veel meer……

Thuis opladen, niet meer krabben, onafhankelijk van olie en schonere lucht. Zouden we dat niet allemaal willen? Niet alleen komt 15 procent van de CO2-uitstoot uit de uitlaten van brandstofauto’s, elektrisch rijden kent meer voordelen dan schone emissie. Het is soepeler, stiller én onderaan de streep ook voordeliger. Maar bestaan typische nadelen zoals range en charge anxiety nog, of valt dat wel mee? Daarop krijg je uiteraard in het jaarboek een antwoord.

Autofabrikanten hebben miljarden euro’s geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische auto’s die nu op de markt komen. Zit daar al het juiste model voor jou bij? Dit boek geeft je een compleet overzicht van alle elektrische auto’s en hun kenmerken. Het vertelt waar je uit kunt kiezen, waar je op moet letten en nog veel meer……

Jasper Engel (1974) heeft ruim twee decennia ervaring in de autobranche. Hij begon als technicus, bedrijfswagenspecialist en trainer. Sinds 2011 is hij nauw betrokken bij elektrische mobiliteit en alles wat daarbij komt kijken. In 2016 richtte hij Oxcart op. Dit bedrijf richt zich specifiek op cursussen en opleidingen op het snijvlak van logistiek, connectiviteit en duurzame mobiliteit.
Joeri van Dam (1979) werkte eerst bij autodealers om vervolgens door te groeien naar leasemaatschappijen en autoimporteurs. In 2010 richtte hij LeaseAholic op en sindsdien zet hij zijn brede ervaring op de zakelijke automarkt en EV-expertise als leaseautojournalist en EV-journalist.

Op deze website vind je meer info over het jaarboek (www.oxcart.nl) en kun je het heel gemakkelijk bestellen. Wij staan er als EV Coöperatie helemaal achter, dus veel leesplezier! En als er toch nog vragen zijn, nooit aarzelen om die desgewenst bij ons neer te leggen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands