BOEK SNEL en GEMAKKELIJK!

Veiliger en zuiniger in je elektrische auto kunnen rijden. Volgens zowel ons als Prodrive Academy is er bij zowel particuliere als zakelijke automobilisten behoefte aan een beknopte training die daartoe leidt. Sterker nog: het is voor de verkeersveiligheid en beperking van de schadelast noodzakelijk! Daarom hebben wij samen met Prodrive Academy zo’n training ontwikkeld . Hij kost je slechts zo’n 2 uur aan tijd en is vanaf nu te boeken. In de naam is de term EV (Electric Vehicle verwerkt). Want deze training is uitsluitend bedoeld voor mensen met een elektrische auto.

Je leert in de training over het andere rijgedrag van  je elektrische auto, je leert er zuiniger mee te rijden en beter te laden en je bent erna ook op de hoogte van de veiligheidverhogende ADAS-systemen in je auto.

Voor slechts € 249,- p.p. (incl. BTW) is dit een ideale persoonlijke cursus, of je nu een oudere Zoe of een nieuwe Tesla hebt en privé of zakelijk rijdt. En hij is hier heel gemakkelijk te boeken!

Prodrive Academy helpt als marktleider in verkeersveiligheid- en gebruikerstraining mensen veilig en zuinig deel te laten nemen aan het verkeer. In deze nieuwe training kunnen automobilisten vanaf nu leren hoe zij met hun elektrische auto prettiger en veiliger rijden en het maximale uit de actieradius halen. Elektrische auto’s rijden namelijk anders dan auto’s met een brandstofmotor. Ze zijn zwaarder en dat beïnvloedt de wegligging. Verder zijn ze stiller, ze accelereren snel en ook dàt is wennen. Ook hebben ze steeds vaker zogeheten Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) die de veiligheid verhogen. Daarmee moet je echt leren omgaan.

1 op 1 training, slechts € 249,- p.p.

Naar onze overtuiging zal deze nieuwe training veel goed doen voor het rijplezier in elektrische auto’s en tot minder kansen op schade leiden. Wist je overigens dat na een ongeval de ‘black box’ in je auto door politie en verzekeraar kan worden uitgelezen? Heb je de veiligheidssystemen uitgezet en krijg je een ongeluk, dan kan dat tot veel gedoe en kosten leiden. Door het volgen van deze training voorkom je dat.

De training EViciënt Rijden is dus een korte, laagdrempelige en leuke cursus voor bezitters van een elektrische auto.
Hij vindt plaats vanaf een aantal locaties in ons land, binnen een redelijk afstand van ieders huis. Maar de training kan ook bij bedrijven worden gegeven.

Als deelnemer doe je eerst thuis enige theoretische kennis op. Vervolgens ga je samen met een ervaren, gecertificeerde specialist van Prodrive Academy in je eigen elektrische auto de weg op.
“De training vindt plaats op de openbare weg, zonder risico voor auto, inzittenden en andere verkeersdeelnemers. Het is een één op één cursus, dus je krijgt alle aandacht. Of je nu veel of weinig rijervaring hebt, het is uitermate leerzaam en nuttig”, aldus directeur  Mark Maaskant van Prodrive Academy.

Omdat het belangrijk is dat deelnemers iets weten van de basisbeginselen van elektrisch rijden, wordt geadviseerd om eerst hun theoretische kennis te verhogen, bijvoorbeeld via de EV-app van de Vereniging Elektrische Rijders (www.evapp.eu/). Bij de start van de training wordt kort die theorie besproken. Vervolgens wordt er gereden. Ze zijn bij Prodrive zo ervaren, dat iedere automobilist binnen heel korte tijd een stuk veiliger meer kilometers uit een batterijlading haalt. Hoeveel je per jaar ook rijdt, hier heb je echt heel veel plezier en nut van.

Deze persoonlijke training kost slechts € 249,- p.p. incl. BTW. Direct inschrijven kan via deze link. Na betaling word je doorgeleid naar de boekingsafdeling van Prodrive Academy. Leuk kerstcadeau!

nl_NLNederlands