10nov, 20 10 november 2020Advies

Wereldwijd neemt de groei van het aantal elektrische voertuigen enorm toe. De volledige doorbraak van ‘Electric Mobility’ is daarmee een feit. Door de steeds strengere wereldwijde emissie-eisen is uitgebreide elektrificatie van personenauto’s en bedrijfswagens én digitalisering van de automarkt onvermijdelijk. Het aanbod van en de vraag naar elektrische voertuigen gaat daarom razendsnel stijgen. Daar horen ook grensverleggende online digitale systemen bij.
EVTrader® introduceert daarom vandaag, in samenwerking met VWE Automotive, het eerste exclusieve online platform voor de in- en verkoop van elektrische auto’s. Ook onderwerpen als het opladen, subsidies, laadpalen, verzekeringen, leasing en het laatste EV-Nieuws komen er aan bod. Voortaan kiest zowel de geïnteresseerde leek als de vakman altijd eerst www.evtrader.nl.

Elk autobedrijf in Nederland kan zijn elektrische auto’s adverteren op EVTrader®. Voor autobedrijven die hun voertuigen adverteren via VWE Automotive is dit gratis. Het aantal aangeboden auto’s gaat de komende weken, als steeds meer marktpartijen aanhaken, sterk stijgen. EVTrader® heeft de ambitie om wereldwijd marktleider online te worden bij de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte elektrische auto’s en bedrijfswagens en om voor consumenten tevens een betrouwbare bron van actuele EV-Informatie te zijn. Binnenkort kies je er uit duizenden gebruikte EV’s en is www.evtrader.nl de eerste website die je bezoekt als je relevante EV-informatie wenst. Oordeel zelf.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nl_NLNederlands